top of page

Qui som 

 

La família Armengol es dedica a l'elaboració d'oli d'oliva arbequina  verge extra des de l'any 1928. Tot va començar com una petita emprenedoria per part del Francisco Armengol Boleda. La idea era poder abastir els habitants de Guimerà i contrades amb un producte de proximitat aprofitant la bona qualitat de les arbequines de la zona. Els inicis van ser durs, com qualsevol aventura, però a poc a poc Cal Jan es va anar fent un lloc entre els consumidors i ben aviat la venta es va extendre des de la Conca del Riu Corb a la resta de Catalunya.

Tot i la seva reduïda producció, només de temporada per garantir la qualitat, Cal Jan ha sobreviscult a l'arribada de les multinacionals a principis dels 70. Durant aquesta època moltes petites produccions locals van tancar i el procés es va centralitzar i industrialitzar.

 

L'any 1994 el molí va passar a mans dels gemans Armengol però degut a circumstàncies de la vida ambdós ens van deixar fa uns anys. Actualment Cal Jan és en mans de la Mònica i la Mariona, les dues germanes casades amb els difunts germans Armengol. Això sí, la Maria (mare dels Armengol) sempre hi és per ajudar!

"Els germans, van començar aquesta aventura i ara nosaltres, les germanes, amb més energia que mai, la continuem.

 

Us podem garantir que any rere any, aquesta joia daurada serà el fruit de molta dedicació i amor. Esperem poder continuar servint-vos el nostre millor producte i regalant-vos sort i salut"

bottom of page